Vi ska göra en film ”Islandshästensdag 2014”
I samarbete med två filmsponsorer Stall Vita Villan och Firma Karin Åberg blir detta möjligt.
Det är många många pusselbitar som ska på plats för att genomföra dagen D och man måste ju lägga bitarna i rätt ordning, så ibland blir det väntetid. Vi är alla ideella lirare med hästar,familj och arbete och allt är nytt för oss alla i gruppen men vi kämpar på och hoppas att alla ska få en riktigt bra Islandshästensdag 2014 !
Tidsprogrammet kommer senast må och startlistorna strax därefter.
GLÖM INTE….stora funktionärsmötet nu på Må kväll, har du inte fått inbjudan så hör av dig omgående till ihd2014camilla@hotmail.com eller ring henne 0702908424, anmäl dig till Camilla ! Hoppas vi alla kan ta ett foto tillsammans på detta möte !
VÄLKOMNA !
Med vänlig hälsning Styrgrupp IHD2014