Hej alla IHD fans, STORT tack till alla som gjorde att Islandshästens Dag 2014 blev av i år igen ! En strålande dag med mycket glada ansikten finns nu som ett härligt minne !

Nu finns resultaten att läsa under fliken tävlande.
Vi återkommer med info angående IHD2014 filmen och var du kan hitta foton för dagen.

Jag vet att många av Er funktionärer har satt sina egna intressen åt sidan för att göra denna dag möjlig för alla andra. Ett så stort event som dessutom genomförs av 99% ideella krafter är att beundra. För att kunna bemanna alla funktionärsposter blir det ibland oerfarna som ”utsätts” för ett arbete där de gör sitt yttersta trots att tanken känns skrämmande, att våga detta är ovärderligt i en ideell organisation. Hade man resonerat som i arbetslivet …”erfarenhet krävs och rätt man/kvinna på rätt post” så hade inte bara många funktionärsposter stått tomma utan även organisationen bakom IHD hade saknats år 2014. Det är ju inte så att folk stått i kö för att arbeta för och på Islandshästensdag 2014. Många vill vara med och bestämma hur och vad som skall ingå, men har inte möjlighet att bidra med sin tid och så kan man inte bygga ett ideellt IHD projekt. Men jag tror att alla hoppas på köbildning av frivilliga ideella insatser inför IHD2015 , så denna dag kan leva kvar ! Anmäl ditt intresse redan nu till Gandurs styrelse, så blir det ännu ett event att se fram emot !
Nu fortsätter vi att arbeta med uppföljning och redovisning till styrelsen och alla synpunkter och önskemål samlas för att överlämnas till Gandurs styrelse. Ej att glömma, vi arbetar också med att få klart för att kunna leverera och sälja IHD2014 filmen.
Tack alla funktionärer, sponsorer, utställare, tävlande och åskådare mfl 
Mvh Lizette/Styrgrupp IHD2014